Vedligehold af trægulv – bevar dit gode trægulv

Når du har et trægulv, er det vigtigt, at det bliver vedligeholdt, hvis du har et ønske om, at trægulvet skal bevare sin finish. God vedligeholdelse af dit trægulv har også betydning for gulvets holdbarhed.

Den rette vedligeholdelse af trægulv
Måden, hvorpå dit trægulv er blevet overfladebehandlet efter pålægning eller efter en gulvafslibning, har betydning for, hvordan og med hvilke midler du skal vedligeholde dit trægulv.

Når AG Boligservice foretager en gulvbehandling hos dig, så hjælper vi dig også med at finde frem til, hvordan det er bedst at vedligeholde dit trægulv fremover. Vedligeholdelse af et trægulv kræver nogle overvejelser, som det er værd at tænke over, inden gulvet bliver afslibet og behandlet.

Hvor meget vil du gøre for at have et flot og godt trægulv
Som ejer af et trægulv er det meget vigtigt, at du finder frem til, hvor meget arbejde du løbende vil bruge på at vedligeholde trægulvet. Du har muligvis også trægulv flere steder i boligen, og i den forbindelse kan du prøve at få et overblik over, i hvor meget trægulvet bliver belastet i hvert rum. Desuden har du formentlig et ønske om, hvordan du gerne vil have, at dit trægulv ser ud til daglig.

Ud fra dine behov, trægulvets behov og den træsort, gulvet er lavet af, hjælper vi dig med at finde frem til den bedst mulige måde at vedligeholde dit trægulv.

Træplejeprodukter fra Junckers er godt for dit trægulv
Her hos AG Boligservice samarbejder vi med Junckers omkring gulvbehandling. Junckers er en af de førende virksomheder indenfor gulvbehandling i Europa, og når vi hjælper dig med at finde frem til måden at pleje og vedligeholde dit trægulv på, så vil det typisk være med træprodukter fra Junckers.

Junckers træplejeprodukter findes i gulvlakker, der er vandbaseret. Vandbaseret gulvlak anvendes i større og større omfang, og udviklingen af disse gulvlakker igennem de sidste 10 – 15 år har medført, at vandbaserede træprodukter har mange fordele.

Vandbaserede gulvprodukter fra Junckers er lugtsvage og miljøvenlige, de bevarer træets naturlige farve, og du kan føre træprodukterne på dit trægulv med enten malerrulle eller pensel.

Få den bedste rådgivning, når du vil vedligeholde dit trægulv
AG Boligservice hjælper dig også gerne med at finde frem til den rette måde at vedligeholde dit trægulv på, når du blot står med dette konkrete behov. Vi vil da også hævde, at hvis du ønsker at bevare dit trægulv i en god og flot tilstand, så bør du altid tale med en gulvfagmand omkring den måde, hvorpå du skal vedligeholde dit trægulv.

Vi ved, at det er muligt at finde meget information på internettet fra anerkendte såvel som mindre anerkendte eksperter inden for gør-det-selv. Indhenter du information om vedligeholdelse af trægulv den vej rundt, så skal du være opmærksom på, at artiklerne er skrevet ud fra standardsituationer.

Rådgivning der tager udgangspunkt i din situation
Når vi hjælper dig med at finde den rette måde, hvormed du kan vedligeholde dit trægulv, så tager vi højde for lige præcis din situation og dine behov. Dermed kan vi give dig den rette vejledning og de helt rigtige træprodukter til ethvert af dine trægulv – hvad enten det er dit trægulv i stuen, trægulvet i køkkenet, trægulve i værelserne, eller trægulvet et helt fjerde sted.

 

Landsdækkende

Service

Trænger gulvet derhjemme til nyt liv.

Vi er en stabil leverandør med godt håndværk.

Renovering i erhvervsbygninger og kontorer.

Vi tilbyder gulvløsninger i hele Danmark.