Med specialudviklet udstyr til opstregning af baner, sørger vi for at sportshallen fungerer optimalt for sportsudøverne. Hos AG Sportsservice kender vi målene på alle de forskellige baner, der kan komme på tale ved indendørs sport. Det er lige fra badmintonbaner over basketballbaner til rulleskøjtebaner.

Og vi sikrer, at stregerne holder sig på plads, ved at vi laver opstregningen af baner mellem 2. og 3. lakering. Når vi opstreger baner i idrætshaller, sportshaller, gymnastiksale og lignende, så er det altid i forbindelse med gulvafslibning og lakering af halgulve.

AG Sportsservice er specialister inden for sportslakering. Med specialudviklede slibemaskiner og øvrige udstyr til lakering og opstregning kan vi renovere et halgulv, så det er klar til brug på under en uge.

Vi opstreger idrætsbaner på mange forskellige overflader – bl.a. træ, linoleum, vinyl og PU-gulve. Udendørs baner i f.eks. skolegårde, kan også opstreges.

Kontakt os og få et godt tilbud på renovering af halgulvet, når jeres idrætsfolk skal glædes med et nyt og godt gulv til en rimelig pris.

Landsdækkende

Service

Afslibning, lakering, opspregning og service.

Vi leverer et slidstærkt gulv.

Vi foretager renovering i kommunale institutioner.

Vi tilbyder gulvløsninger i hele Danmark.