Kvalitet – godt trægulv via vores kompetencer

God kvalitet i selve den håndværksmæssige udførelse af en gulvafslibning og af en gulvbehandling samt i det endelige resultat dækker over mange områder.

Vores gulvfirma tager de rette valg
Det er med udgangspunkt i vores fagmæssige valg inden for mange forskellige kombinationsmuligheder vedrørende alle former for behandling af et trægulv, at du som kunde kan være sikker på, at vi yder og leverer en gulvafslibning og gulvbehandling af så høj og så god kvalitet som muligt.

Glade medarbejdere er grundlag for gode gulve
Hos AG Boligservice er det en grundregel, at god kvalitet i vores gulvafslibning og gulvbehandling er et resultat af de arbejdsforhold, som vi tilbyder vores medarbejdere. Vi sikrer vores medarbejdere ved at have et godt arbejdsmiljø, som vi kontinuerligt forsøger at gøre endnu bedre.
Med tildelingen af Arbejdstilsynets grønne smiley kan vi se, at vores indsats for arbejdsmiljøet lønner sig – både i forhold til firmaet og især i forhold til vores medarbejdere.

Vi besidder en høj kompetence inden for gulvbehandling
Derudover sørger vi for, at vores medarbejdere har alle grundlæggende faglige kompetencer inden for trægulve, gulve generelt og gulvbehandling.
Vores medarbejdere besidder altid den nyeste faglige viden om blandt andet træ, lakker, gulvbehandlingsmetoder, så de kan træffe de rigtige valg af de bedste kombinationsmuligheder, når de skal løse en gulvbehandlingsopgave.

Mere end 80 år i gulvbranchen er udtryk for god kvalitet
For vores gulvfirma har det også stor betydning, at alle vores medarbejdere anerkender det ansvar, der ligger i at være ansat hos et af landets ældste gulvfirmaer. Alle nuværende og tidligere medarbejdere hos AG Boligservice har i tidens løb udført gulvbehandlinger med en omhu og faglighed, der har sikret den position, som vores firma i dag har inden for gulvbehandling.
Dette arbejde forsøger vi alle at leve op til, hver eneste gang vi foretager en gulvbehandling, og hver gang vi yder rådgivning om trægulve.

Moderne gulvbehandlingsudstyr
Vores samlede erfaring og kompetence inden for gulvbehandling er desuden det helt grundlæggende fundament for, at vi kan yde dig den bedst mulige kvalitet, når du bruger os til at løse et eller flere problemer ved dit trægulv.

Vi råder over de mest moderne gulvbehandlingsmaskiner og øvrige udstyr til gulvbehandling. Derudover har vi udviklet vores egne specialmaskiner til gulvafslibning i sportshaller, og vi er hele tiden på forkant med udvikling af udstyr og materialer til gulvbehandling af alle former.

Har du spørgsmål til vores kvalitet af de gulvbehandlinger, som vi udfører, så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail. Så kan vi fortælle dig, hvordan vi tager hånd om hele processen i en gulvbehandling fra start og til et veludført gulvarbejde og godt trægulv.

Landsdækkende

Service

Trænger gulvet derhjemme til nyt liv.

Vi er en stabil leverandør med godt håndværk.

Renovering i erhvervsbygninger og kontorer.

Vi tilbyder gulvløsninger i hele Danmark.