Annexhallen i Århus

Annexhallen i Århus med nyrenoveret gulv af Sportslakering samt opstregning af grønne badmintonfelter. Annexhallens sportsgulv er selvfølgelig blevet lakeret med Junckers sportslak med den rette friktion.

Bellevue Hallen

Her ses det nyslebne sportsgulv i Bellevue Hallen uden opstregning. Det tydeligt, hvor meget en sportslakering omfattende afslibning af trægulv, opstregninger af baner og lakering kan gøre for en sportshal. Hos AG Sportsservice er vi eksperter i opstregning af sportsgulve. Vi klarer alle former for baneopstregning.

Ceres Arena

Ceres Arena fik et godt og flot gulv. Som det ses, er vores medarbejdere godt i gang med afslibning af sportsgulvet. AG Sportsservice udfører som regel altid alle opgaverne, når vi renoverer et sportsgulv. På den måde kan vi stå fuldstændigt inde for det færdige resultat og yde den bedst mulige løbende service af sportsgulvet, så udøverne af enhver sportsgren til hver en tid kan få det bedst mulige underlag, at dyrke sport på.

Dybbølhal i Sønderborg

Vi klarer opstregningen af enhver art og gerne i et sirligt net af streger på kryds og tværs. Her er det den nye Dybbølhal i Sønderborg, der har fået opstreget banerne på sportsgulvet.

Glostrup Idrætscenter

Glostrup Idrætscenter har her fået en af deres sportshaller renoveret helt fra bunden med blandt andet afslibning, lakering og ny opstregning af baner.

Vejlby-Risskov-hallen

Hos AG Sportsservice er vi glade for at kunne hjælpe Bakken Bears til endnu flere sejre, når de byder modstanderne velkommen i Vejlby-Risskov-hallen, hvor vi har givet sportsgulvet en total renovering.

Vejlby Risskov Hallen er primært beregnet til basketballkampe og håndboldkampe på højeste niveau, og derfor er vi glade for, at Vejlby-Risskov Hallen valgte vores ekspertise inden for gulvafslibning, gulvrenovering, sportsgulvslakering og opstregning.

Landsdækkende

Service

Afslibning, lakering, opspregning og service.

Vi leverer et slidstærkt gulv.

Vi foretager renovering i kommunale institutioner.

Vi tilbyder gulvløsninger i hele Danmark.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.