AG Boligservice og AG Sportsservice er 2 seperate virksomheder, med samme ejerskab. Firmaet hed tidligere AG Gulvservice, men for at kunne optimere virksomheden, valgte vi at dele virksomheden op i 2 seperate virksomheder.

Vi er et specialiseret gulvfirma, der tilbyder gulvløsninger inden for alle former for gulvarbejde. Vi råder i dag over branchens mest effektive maskiner, som vi ved hjælp af en omfattende viden og stor ekspertise selv har udviklet og designet.

Derudover har vi kunnet tiltrække branchens bedste gulvspecialister til at udføre alle typer opgaver inden for vores fag, så vi kan levere de bedste gulvløsninger med flotte, plane trægulve, der er dejlige at bevæge og opholde sig på. Med vores lange erfaring med gulvarbejde, er vi en virksomhed, der har stolte traditioner inden for godt og veludført håndværk, og hver eneste gulvmand har gulvservice i blodet.

Vi har altid konstant fulgt med tiden inden for alle former for gulvservice. På den måde kan vi give dig den bedste rådgivning.
Vi udfører alle former for behandling af gulve, og har du brug for at trægulvet skal have nyt liv, så kan vi på effektiv vis afslibe og lakere gulvet, så det inden for kort tid fremstår som helt nyt igen.

Hos AG er arbejdsmiljøet vigtigt, og vores medarbejdere skal have gode rammer i hverdagen. Vi har modtaget Arbejdstilsynets grønne smiley, der gives til firmaer med et godt arbejdsmiljø.

Kompetencer

Med næsten 80 års erfaring inden for alle former for gulvbehandling har AG en bred vifte af kompetencer. Vi kan dermed afhjælpe enhver form for slitage og skader på et hvilket som helst trægulv.

Vores primære kompetencer inden for gulvservice ses nedenfor:

  • – Gulvafslibning
  • – Gulvafhøvling
  • – Afslibning af trapper
  • – Ludbehandling
  • – Oliebehandling
  • – Lakbehandling
  • – Afslibning af idrætsgulve
  • – Optegning af baner

Afslibning og Efterbehandling af trægulv

– Gulvafslibning
Vores maskiner til afslibning af trægulve har alle påmonteret en kraftig støvsuger, der opsuger tæt på alt det træstøv, som opstår når vores medarbejdere foretager afslibingen. Når gulvafslibningen er tilendebragt, fjerner vi alt værktøj, redskaber og andet udstyr fra rummet. Derefter udfører vi en detaljeret støvsugning, der går helt i bund, således at de sidste rester af eventuelt støv bliver helt fjernet. Dermed er rummet er helt fri for støv, inden efterbehandlingen sættes i gang.

– Lakering
Lakering anvender vi ofte på parketgulve, men det er også velegnet til plankegulve. Lakker fås i dag kun som vandbaserede, men er mindst lige så stærke, som de gamle syrehærdende. Det betyder desuden, at man undgår den gullige glød i træet efter endt lakering.
Der kan vælges mellem 1-kombonent eller 2-kombonent lak, samt en hvidtonet lak. Alle med stærke egenskaber.

– Oliering
Ønsker du i stedet en oliering, får du også et gulv, der er let at vedligeholde. Gulvet får et varmt blødt skær, og her du kan vælge mellem neutral olie og hvid olie. Ved en oliering skal du påregne at vedligeholde dit gulv en til to gange årligt.

– Ludbehandling
Ved en ludbehandling fremstår dit trægulv meget naturligt. Ludbehandling anvender vi ofte på plankegulve. Efter vores gulvbehandling kan du selv vedligeholde dit gulv med sæbespåner. Bruger du hvid sæbe kan du opnå et lysere trægulv.

– Valg af efterbehandlingsprodukt
Såfremt du ønsker det, hjælper vi dig naturligvis med at vælge præcis den type efterbehandling, der passer bedst til dit trægulv. AG Gulvservice bruger kvalitetsprodukter fra Junckers, der er verdenskendt for deres høje kvalitet.

Historien

AG er et solidt familieforetagende, der har samlet erfaring siden 1938, hvor Niels Johannes Augustinus Pedersen startede virksomheden op i et kælderlokale.

Der er sket meget siden dengang, hvor han var den eneste gulvmand i firmaet. Høvlen og knofedtet er i dag erstattet med effektive og langt mere tekniske maskiner, hvoraf mange er specieldesignet i firmaet. I 1968 kom svigersønnen Gert Almskou ind i forretningen. Firmaet voksede støt, og begyndte at tage flere og mere spændende opgaver ind; blandt andet renovering af halgulve.

I 1989 blev firmaets lokaler for trange, og AG Gulvservice flyttede til lokaler i Helsingforsgade 23. AG råder i dag over 14 biler samt det mest moderne gulvbehandlingsudstyr, som fx tæller specialmaskiner til afslibning og baneopstregning i idrætshaller.

AG drives i dag af Lars Almskou, og flyttede i januar 2019 til Ødumvej 5, i Hadsten.

Vores speciale er stadig som i 1938 at give selv det hårdest trængte trægulv en kærlig og ærlig behandling. Vi er din garanti for et godt og solidt udført arbejde.

Vi glæder os til at give dit trægulv nyt liv.

Landsdækkende

Service

Afslibning, lakering, opspregning og service.

Vi leverer et slidstærkt gulv.

Vi foretager renovering i kommunale institutioner.

Vi tilbyder gulvløsninger i hele Danmark.