Kommuner og offentlige institutioner som vores faste kunder

AG Sportsservice har i mange år haft kommuner og offentlige institutioner blandt vores faste og tilfredse kunder. Det har bragt os vidt omkring og givet os mange spændende og forskellige opgaver med vedligeholdelse og renovering af trægulve.

Med vores specialdesignede gulvmaskiner er vi eksperter inden for gulvafslibning og gulvlakering af store gulvarealer, og vi foretager ofte renovering af slidte trægulve i kommunale institutioner, hvor det er et krav, at det nye trægulv fremstår som et flot og plant trægulv, der er indbydende at træde ind på.

Som specialister i halgulve bliver vi ofte tilkaldt, når trægulvet skal ordnes og stregerne kridtes op i skolernes gymnastiksale og idrætshaller. Vi udfører også andre former for arbejde, som opstregning på PU gulve og linoleumsgulve samt udendørs opstregning i skolegårde og lign.

Ved opgaver af denne karakter er det vigtigt, at vi kan udføre arbejdet hurtigt og effektivt og med mindst mulig besvær for kunderne. Her er AG Sportsservice specialister, og vores mangeårige erfaring i faget og med forskellige kunder betyder, at vi har stor kompetence inden for tidsplanlægning og overholdelse af planerne.

Løsninger

AG Sportsservice har med mange års erfaring kompetencen til at yde høj kvalitet i vores arbejde samt den effektivitet i processen, der kræves, når kunden er en offentlig institution, hvor det er et krav, at der skal være minimale gener ifm renovering og vedligeholdelse af trægulve.

For kommuner og institutioner udfører vi typisk følgende opgaver:

  • – Gulvafslibning
  • – Afslibning af trapper
  • – Lakbehandling
  • – Afslibning af sportsgulve på skoler
  • – Optegning af sportsbaner
  • – Vedligeholdelse af eksisterende trægulve

Kontakt os for rådgivning og et uforpligtende tilbud.

Landsdækkende

Service

Afslibning, lakering, opspregning og service.

Vi leverer et slidstærkt gulv.

Vi foretager renovering i kommunale institutioner.

Vi tilbyder gulvløsninger i hele Danmark.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.