Rådgivning - få gode råd ved køb af nyt trægulv

Vi har mange års erfaring med gulvafslibning og korrekt efterbehandling af trægulve. Denne erfaring omfatter blandt andet også en indgående viden om, hvad der typisk er gået galt, når et indkøbt trægulv ikke lever op til de ønsker og behov, som kunden havde ved tidspunktet for indkøb af gulvet.

Pas på med trægulve der ikke kan gulvbehandles
Det sker desværre stadig, at vi får henvendelser fra boligejere, der har købt et trægulv og samtidig har haft en sikker forventning om, at trægulvet kan afslibes og vedligeholdes med efterbehandlinger.

Når vi spørger nærmere ind til trægulvets bestanddele og egenskaber, så viser det sig, at trægulvet af en eller flere årsager ikke kan efterbehandles.

Spørg en gulvfagmand til råds inden køb af trægulv
For at hjælpe dig med at få det helt rette gulv til din bolig tilbyder vi rådgivning ved køb af nyt trægulv, så du kan styre udenom de mange faldgruber. For det første kan det være en fordel, at købe gulv af bestemte træsorter og kvaliteter alt efter, hvor meget trægulvet forventes at blive brugt.
Trægulvet placeret i stuen må forventes at blive brugt mere end fx trægulvet i soveværelset. For det andet er det vigtigt at købe et trægulv, som kan afslibes og efterbehandles, da det er sådan for trægulve, at de har brug for jævnlige efterbehandlinger for at holde en flot og glat overflade.

En anden ting, der kræver stor opmærksomhed, er den samlede økonomi over tid. Du bør se på både anskaffelsesprisen og vedligeholdelsesprisen, når du skal købe et nyt trægulv. Ønsker du at beholde trægulvet over en længere årrække, skal gulvbrædderne have en tykkelse, der kan klare flere omgange af såvel gulvafslibning som efterbehandling af trægulvet.

Du skal også være opmærksom på, at tage de rigtige beslutninger med hensyn til blandt andet trægulvets konstruktion, funktionalitet, sikkerhedsmæssige egenskaber, fugtstabilitet og varmebestandighed.

Listen med alle krav er lang, så derfor kan det være en fordel for dig, at rådføre dig med vores gulvfirma, så vi kan opstille de krav, som du skal vælge det nye trægulv ud fra.

Kontakt os gerne for gode råd ved køb af trægulv
Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for et godt råd, når du skal i gang med at købe nyt trægulv til boligen. Det er bedre at spørge os inden køb, så vi kan hjælpe dig i så god tid, at du kan få et nyt og godt trægulv med lang levetid.

Landsdækkende

Service

Trænger gulvet derhjemme til nyt liv.

Vi er en stabil leverandør med godt håndværk.

Renovering i erhvervsbygninger og kontorer.

Vi tilbyder gulvløsninger i hele Danmark.