Trænger gulvet derhjemme til nyt liv?

De fleste kender følelsen af at sætte fødderne på et helt nyt trægulv. Er det længe siden, du har haft den oplevelse, så er det måske på tide at give dit trægulv en kærlig hånd. Afslebne gulve er ikke bare en fornøjelse for dine fødder, det er også allergivenligt.

Trænger gulvet derhjemme til nyt liv, kan AG Boligservice give dig og dit gulv den bedste behandling. Vi har mange års erfaring i trægulve og en stor faglig stolthed. Vi dygtiggør os hver dag og holder os løbende opdateret med udviklingen i vores fag, så vi altid kan tilbyde dig et tidssvarende produkt af højeste kvalitet.

Stol på os. Gulvafslibning er en tillidssag, og et godt resultat kræver fagfolk og professionelle maskiner. Hos AG Boligservice kan du være sikker på kvalitet og gennemført arbejde. Vi kommer til tiden og udfører arbejdet som aftalt, så din tidsplan ikke skrider.

Vi er medlem af gulvbranchens brancheforening. Det betyder, at al gulvarbejdet, vi udfører for private, er omfattet af ankenævn og garantiordning.

Nyt liv til trægulvet

Med en gulvafslibning kan du nænsomt give dit trægulv nyt liv. En afslibning fjerner slitage, snavs og rester af trægulvets efterbehandlinger til gulvet består af rent træ, som derefter kan behandles på ny. For at få et flot resultat starter vi med grovkornet sandpapir og afslutter med helt fint sandpapir. På den måde får dit trægulv en flot og blød finish. Efter en afslibning kan gulvet efterbehandles med enten olie, lak eller lud.

Landsdækkende

Service

Trænger gulvet derhjemme til nyt liv.

Vi er en stabil leverandør med godt håndværk.

Renovering i erhvervsbygninger og kontorer.

Vi tilbyder gulvløsninger i hele Danmark.