Garanti

AG Boligservice er medlem af organisationen Gulvbranchen. Et medlemsskab af Gulvbranchen er vores kvalitetsstempel, da vores gulvfirma som medlem altid er helt up-to-date med alt vedrørende vores faglige færdigheder og kompetencer inden for gulvbehandling.

Et medlemskab af Gulvbranchen kræver desuden en meget gennemgribende godkendelsesprocedure, der blandt andet omfatter godkendelse af diverse instanser såvel som godkendelse fra andre gulvfirmaer.

Her hos AG Boligservice har vi som vores overordnede mål, at vi altid skal levere gulvbehandling samt rådgivning om trægulve af så høj en kvalitet, at du som kunde aldrig får brug for din garanti.
Vores eksistens som et anerkendt gulvfirma i mere end 80 år i gulvbranchen vidner da også om, at vi er gode til at levere gulvløsninger, der som minimum lever op til vores kunders forventninger.

Tilfredse kunder og gode gulvløsninger
Du kan her læse udtalelser om vores gulvfirma og vores gulvløsninger fra nogle af vores kunder.

“Vi har brugt AG Boligservice i 25 år. Det er en kæmpe fordel, at alle afdelinger kender dem, og de er rigtig gode til at koordinere med de andre håndværkere.”
Ole Kleis, Boligforeningen Århus

“Vi skulle have nyt stuegulv og fik hjælp af AG Boligservice. Vi har ikke fortrudt et eneste øjeblik. De er dygtige fagfolk, og vi fik et resultat, der fuldt ud lever op til vores forventninger. Vi fortryder kun, at vi ikke gjorde det før.”
Preben Hütscher

Du er altid velkommen til kontakte os på telefon eller e-mail for at få nærmere information om vores gulvbehandling og garanti.

 

Landsdækkende

Service

Trænger gulvet derhjemme til nyt liv.

Vi er en stabil leverandør med godt håndværk.

Renovering i erhvervsbygninger og kontorer.

Vi tilbyder gulvløsninger i hele Danmark.