Gulvbehandling – god overfladebehandling af dit trægulv

Gulvbehandling i form af overfladebehandling med sæbe, olie eller lak er den ydelse inden for vores gulvservice, der afslutter en gulvafslibning. Når vi har udført den gulvafslibning, som trægulvet kræver, slutter vi af med den gulvbehandling, der giver trægulvet den ønskede finish og holdbarhed.

AG Boligservice stiller krav ved overfladebehandlingen af dit trægulv

Det er altafgørende for at opnå det bedste resultat, at der anvendes det helt rette overfladeprodukt.

Vi hjælper dig med at vælge det bedste produkt til overfladebehandlingen af dit trægulv. Vores gulvfirma har desuden som princip, at vi kun påfører dit trægulv et overfladeprodukt, der på bedst mulige vis lever op til dine ønsker såvel som til de egenskaber, der gælder for dit trægulv. På den måde tager vi vare på dig som kunde, og vi tager vare på dit trægulv, da vi ved, hvad træet har brug for.

Overfladebehandling er en naturlig del af vores gulvafslibning

Når vi giver dig et tilbud på gulvafslibning, indgår overfladebehandling og valg af produkt til overfladens behandling som en helt naturlig del. Det betyder, at vi i samarbejde med dig forinden har besluttet, hvilket produkt, der skal bruges til overfladebehandlingen, så dit trægulv får det ønskede udseende, og du får den form for grundlag for løbende vedligeholdelse, som passer til dit ønske.

Rådgivning omkring overfladebehandling af trægulv

Står du af en eller anden årsag i den situation, at dit gulv er afslebet, og du selv vil i gang med at behandle overfladen på dit trægulv, så anbefaler vi, at du kontakter os med henblik på at få en rådgivning, der sikrer, at du får valgt den rette type af produkt til overfladebehandlingen.

Gulvplejeprodukt til overfladebehandling af dit trægulv

Vi har et godt sortiment af gulvplejeprodukter fra blandt andet Junckers, og med vores rådgivning får du med sikkerhed det helt rette træplejeprodukt til overfladebehandling af dit trægulv.

 

Landsdækkende

Service

Trænger gulvet derhjemme til nyt liv.

Vi er en stabil leverandør med godt håndværk.

Renovering i erhvervsbygninger og kontorer.

Vi tilbyder gulvløsninger i hele Danmark.