• 2sport
  • 1sport

Om os

Læs lidt om os herunder

OM AG GULVSERVICE

AG Gulvservice er et af Danmarks ældste firmaer inden for fagmæssig korrekt renovering af idrætsgulve. I mere end 70 år har vi været garant for høj kvalitet i udførelsen af gulvafslibning og gulvlakering for erhvervsfirmaer, private og boligselskaber. Du kan læse mere om AG Gulvservice her
Siden starten af 70'erne har vi desuden udført såkaldt sportslakering - i form af afslibning, lakering og opstregning af trægulve i sportshaller.

Inden for sportslakering har vi udviklet en viden og erfaring, der er unik for hele branchen. Med vores specialudviklede maskiner og værktøj, kan vi renovere et halgulv på en uge og levere et sportsgulv så godt som nyt.
Vi har styr på opstregningen af alle baner og garanterer en glat og flot finish.
Med en renovering af halgulv fra AG Gulvservice kan du være sikker på at få glade sportsfolk i sportshallen.

Boldspil, gymnastik, dans, løb samt jubel og ærgelse. En sportshal og et halgulv skal stå model til mange ting. Og i modsætning til sportsudøverne skal idrætsgulvet stadig fremstå frisk og nyt efter brug.

Derfor kan det godt betale sig at vedligeholde et halgulv og forkæle det med en genlakering med jævne mellemrum. Hos AG Gulvservice er vi specialister i halgulve, og derfor kan vi give dig den bedste rådgivning og garanti for godt udført arbejde.

Med specialudviklede maskiner kan vi sikre dig et effektivt og professionelt udført arbejde. Maskinerne er specialudviklet til halgulve. Dermed får vores kunder det bedste resultat samtidig med at tidsforbruget bliver minimalt. Vi giver 3 års garanti på lakering af halgulve og laver gerne kontrakter på vedligeholdelse, så dit sportsgulv altid er i topform. Hvis halgulvet i din sportshal trænger til en større omgang, og der ikke er økonomi eller tid til at udskifte gulvet, så er en maskinslibning til rent træ og lakering en løsning, som vi kan tage os af.

Vi kan afslibe og lakere et halgulv samt lave opstregninger til baner på 1 uge.

Rådgivning

Står I overfor at skulle investere i et nyt halgulv, så tilbyder AG Gulvservice at rådgive omkring valg af idrætsgulv. En investering i et trægulv til en sportshal består grundlæggende af to dele. Dels selv halgulvet og dels muligheden for at kunne vedligeholde trægulvet over en længere årrække.
Muligheden for at spare på selve investeringen i trægulvet ved fx at købe det østfra kan være dyrt købt, hvis det viser sig, at gulvet ikke kan vedligeholdes.

Igennem de mange år, hvor vi har renoveret halgulve, har vi set flere eksempler på, hvad der har vist sig, at være uhensigtsmæssigt i forbindelse med indkøb af trægulv til sportshaller.
AG Gulvservice arbejder tæt sammen med Junckers, der er verdenskendte for deres produktion af både trægulve og trælakker specielt til sportshaller. Vi ved, at det betaler sig på både kort og langt sigt, at investere i et Junckers trægulv. Giv os et ring og lad os forklare, hvad I bør vægte ved køb at nyt halgulv.

Bellevuehallen Sportslakering
Basketbane Bakkenbears Sportsgulv
Gymnastiksal Gulvafslibning Lakering
Jersiehallen Lakering Opstregning
Nrgi Arena Gulv Lakering