• 1sport
 • 2sport

Galleri

Se noget af vores arbejde herunder

 • Annexhallen i Århus

  Annexhallen i Århus med nyrenoveret gulv af Sportslakering samt opstregning af grønne badmintonfelter. Annexhallens sportsgulv er selvfølgelig blevet lakeret med Junckers sportslak med den rette friktion.

  Annex Hallen Gulvafslibning
  Annexhallen Opstregning Flere Baner
 • Bellevue Hallen

  Her ses det nyslebne sportsgulv i Bellevue Hallen uden opstregning. Det tydeligt, hvor meget en sportslakering omfattende afslibning af trægulv, opstregninger af baner og lakering kan gøre for en sportshal. Hos Sportslakering er vi eksperter i opstregning af sportsgulve. Vi klarer alle former for baneopstregning.

  Bellevuehallen Halgulv Renovering
  Bellevuehallen Sportslakering
  Gulvrenovering Bellevue Hallen
  Sportslakering Plus Opstregning
 • Vejlby-Risskov-hallen

  Hos Sportslakering er vi glade for at kunne hjælpe Danmarks mest vindende basketball-team til endnu flere sejre, når de byder modstanderne velkommen i Vejlby-Risskov-hallen, hvor vi har givet sportsgulvet en total renovering.Et godt sportsgulv er i særdeleshed påkrævet, når der skal spilles basketball, som er en af de indendørs sportsgrene, der stiller størst krav til et trægulv, hvor der er den rette friktion mellem gulvets overflade og udøvernes sportssko. Vejlby Risskov Hallen er primært beregnet til basketballkampe og håndboldkampe på højeste niveau, og derfor er vi glade for, at Vejlby-Risskov Hallen valgte vores ekspertise inden for gulvafslibning, gulvrenovering, sportsgulvslakering og opstregning.

  Basketball Opstregning
  Basketbane Bakkenbears Sportsgulv
  Vejlby Risskov Hallen Gulvlakering
 • NRGI Arena

  NRGI Arena på vej mod nyt, godt og flot gulv. Her er Sportslakering gået i gang med renoveringen af det gamle gulv. Som det ses, er vores medarbejdere godt i gang med afslibning af sportsgulvet. Sportslakering udfører som regel altid alle opgaverne, når vi renoverer et sportsgulv. På den måde kan vi stå fuldstændigt inde for det færdige resultat og yde den bedst mulige løbende service af sportsgulvet, så udøverne af enhver sportsgren til hver en tid kan få det bedst mulige underlag, at dyrke sport på.

  Nrgi Arena Godt Sportsgulv
  Nrgi Arena Gulv Lakering
  Nrgi Arena Gulvafslibning
 • Dybbølhal i Sønderborg

  Vi klarer opstregningen af enhver art og gerne i et sirligt net af streger på kryds og tværs. Her er det den nye Dybbølhal i Sønderborg, der har fået opstreget banerne på sportsgulvet.

  Dybboelhallen Perfekt Sportsgulv
  Dybboelhallen Sportsgulv Rette Opstregning
 • Glostrup Idrætscenter

  Glostrup Idrætscenter har her fået en af deres sportshaller renoveret helt fra bunden med blandt andet afslibning, lakering og ny opstregning af baner.

  Glostrup Basketgulv Opstregning
  Opstregning Basketball Glostrup
 • Viby Stadion, Langåhallen, Harkenhallen & Jersiehallen

  Harkenhallen Gulvafslibning Opstregning
  Jersiehallen Lakering Opstregning
  Langaa Hallen Opstregning Diverse Baner
  Vibyhallen Lakering Sportsgulv